28 Ocak 2008 Pazartesi

Öldüren Sis / The Mist | 2007 | DVDRip | Tr Dublaj

Öldüren Sis | The Mist | 2007 | Türkçe Dublaj | DVDRip
Resim
info
http://www.imdb.com/title/tt0884328/
Tür : Korku / Bilim Kurgu / Fantastik
Gösterim Tarihi : 29 Şubat 2008
Yönetmen : Frank Darabont
Yapım : 2007, ABD
Süre : 127 dk.
Oyuncular
Julio Cedillo, Laurie Holden, Marcia Gay Harden, William Sadler
Thomas Jane, Andre Braugher, Alexa Davalos, Frances Sternhagen
Nathan Gamble, Jeffrey DeMunn, Kip Cummings, Dodie Brown
Filmin Konusu
Kasabaya sanki başka bir dünyadan gelmiş izlenimi veren tuhaf bir sis tabakasının çökmesi üzerine korku ve panik içinde süpermarkete sığınan kasaba halkı arasında David Drayton ve küçük oğlu Billy de vardır.

Koyu ve kalın sis tabakasının içinde esrarengiz bazı yaratıkların pusuya yatmışçasına gizlendiğini ilk fark eden David olmuştur. Bu dünyaya ait olmayan öldürücü, korkutucu yaratıklardır bunlar… Kurtuluş ise marketteki herkesin hep birlikte hareket etmesine bağlıdır. Ancak insan doğası hesaba katılınca hep birlikte hareket edebilmeleri mümkün müdür?

Markete sığınan kasaba halkının korkuya kapılarak paniklemesi üzerine mantık devre dışı kalırken David kendisini en çok neyin korkuttuğunu merak etmeye başlamıştır: Sisin içinde pusuya yatmış canavarlar mı, yoksa marketin içindeki, daha düne kadar arkadaşı, komşusu bildiği insanların sergilediği tutarsız davranışlar mı?

Stephen King'in uzun bir hikayesinden yola çıkarak çekilmiş bu film, oldukça gerilim dolu saatler geçireceğimizi vaadeder gibi...
screen
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Download

tikla izle

10 Ocak 2008 Perşembe

Uçurtma Avcısı / The Kite Runner | 2007 | DVDRip | TR Dublaj

Uçurtma Avcısı | The Kite Runner | 2007 | DVDRip TR Dublaj
Resim
info
The Kite Runner (2007)

Kaliforniya’da yaşayan Amir, ülkeye Taliban rejiminin gelmesinden sonra Amerika’ya göç eden Kabil’li zengin bir tüccar ailenin oğludur. Yıllar sonra çocukluk arkadaşı Hassan ve karısının Taliban tarafından öldürüldüğü haberini alır. Arkadaşının başı dertte olan oğlunu bulmak ve onu kölelik yaşamından kurtarmak için Afganistan’a geri döner.

Afgan yazar Khaled Hosseini’nin aynı adlı best-seller romanından uyarlanan “The Kite Runner”'ın yapımcılığını Sam Mendes, Walter F. Parkes ve Laurie MacDonald’ın gerçekleştirdi. Senaryosunu ise “25th Hour”daki çalışmasından tanıdığımız David Benioff ile Khaled Hosseini beraber yazdılar.
screen
Resim

Download

tikla izle

8 Ocak 2008 Salı

Ölüm Kampı - Boot Camp | DVDRip XviD | 2007 | TR Dublaj

Resim

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0870204/

Tür : Macera
Yönetmen : Christian Duguay
Yapım : 2007, ABD
Süre : 95 dk.

Oyuncular
Peter Stormare, Gregory Smith, Mila Kunis, Tygh Runyan
Christopher Jacot, Regine Nehy, Matthew Smalley, Alejandro Rae

Filmin Konusu
GERÇEK HAYATTAN KESİTLER SUNAN AKIL DOLU BİR FİLM!

Film, uyuşturucu bağımlısı gençlerin hikayesini konu alıyor.Evde sürekli sorun yaratan, zengin ve şımarık aile çocuklarını sorumluluk sahibi yapmak adına aileleri, bir adada askeri eğitim veren bir kampa gönderirler. Gardiyanlar gençlerin bacaklarına sensör takarlar, böylelikle gençler sınırdan dışarı çıkamazlar. Acemi gardiyan kızlarla seks karşılığı onları serbest bırakacağına dair bir anlaşma yapar. Bu anlaşmaya uymayan zenci kız ise tuzağına düşer… Bir genç ise hiç yüzme bilmemektedir…Bu vahşi kamptan çıkış var mıdır?

HER YIL BELALI GENÇLER HAYATLARINI DEĞİŞTİRMEK İÇİN ADAYA GÖNDERİLİRDİ.. OYSA ŞİMDİ HAYATTA KALMAK İÇİN SAVAŞMALILAR!

Resim ResimResimResimResimResimResimResim
Download

tikla izle

7 Ocak 2008 Pazartesi

2001 Yamyam - 2001 Maniacs | DVDRip | 2005 | Tr Dublaj


Resim

info
http://www.imdb.com/title/tt0264323/
Tür : Komedi / Korku
Yönetmen : Tim Sullivan
Yapım : 2005, ABD
Süre : 84 dk.

Oyuncular
Robert Englund, Lin Shaye
Giuseppe Andrews, Peter Stormare

Filmin Konusu
Florida’ya doğru giden 3 üniversiteli arkadaş Anderson Lee, Cory Jones ve Nelson Elliot, bir benzin istasyonunda Joey, Kat ve Ricky ile tanışırlar. Gençler eski bir güney kentinde bir tur atmaya karar verirler. Pleasant Valley adlı kentin yerlileri geleneksel barbekü kutlamalarına kalmaları için gençleri ikna ederler. Fakat gençler barbekü partisindeki etlerin tadını alacağına, bu eski kentin yerlileri onların tadına bakmak isteyecektir.

Bir Not
Karşımıza pek fazla çıkmayan türden bir film 2001 Yamyam. Hostel filmlerinin yönetmeni Eli Roth'un yapımcılarından biri olduğu filmin başrolünde Elm Sokağı... serisinden tanıdığımız Robert Englund başrolde... Korku-komedi karışımı bu eğlenceli filmin devamı önümüzdeki yıl Amerika'da gösterime girecek.

screen
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Download

6 Ocak 2008 Pazar

Zor Gorev - Twins Mission | DVDRip-XviD | 2007 | Tr Dublaj

Resim
info
http://www.imdb.com/title/tt0934949/

Yapım : 2007
Ülke : HongKong
Tür : Aksiyon

Bir Tibet Dzi tesbihi Hong Kongda sergilenmek üzere yoldayken çalınır hırsızlıkta uzun süredir unutulmuş Gemini çetesinin parmağı olduğu düşünülmektedir..Dzi tesbihinin bekçisi Lucky ve evlatlığı Hey çetenin eski başkanı okul müdüründen yalvararak yardımını isterler emeklilik günlerinden vazgeçmek istemeyen müdür bununla ilgilenmez ama Lucky esrarengiz bir saldırıda yaralandığında müdür istemeyerek de olsa çetenin eski üyeleri ikizlerden yardım ister..
Bu arada bir sahte eser kaçakcısının intiharı ile polis müdür ve öğrencilerinin peşine düşer ..Hey sonunda tesbihi eline geçirdiğinde yanlışlıkla tesbihi müdürün ikizi Patrona verir halbuki Patron tüm bunların ardındaki gizli beyindir.
screen
Resim
Resim
Download
Fileserve:
http://www.fileserve.com/file/BZfFvMA/ZorGorev2007DVDRip.OQtr.NeT.avi

TurboBit:
http://turbobit.net/43tuhmdct46t/ZorGorev2007DVDRip.OQtr.NeT.avi.html

DuckLoad:
http://www.duckload.com/download/1671198/ZorGorev2007DVDRip.OQtr.NeT.avi