9 Kasım 2005 Çarşamba

Anchorman: O Bir Efsane | DVDRip | 2004 | Tr Dublaj

Resim

info
http://www.imdb.com/title/tt0357413/
Tür: Komedi
Yönetmen: Adam McKay
Yapım: 2004, ABD
Süre: 91 dk.
Oyuncular
Will Ferrell (Ron Burgundy) , Christina Applegate (Veronica)
Paul Rudd (Brian Fantana) , Steve Carell (Brick Tamland)
David Koechner (Champ Kind) , Fred Willard (Ed Harken)
Chris Parnell (Garth Holliday) , Kathryn Hahn (Helen)
Filmin Konusu

Ron Burgundy, 70'lerin San Diego'sunda popüler bir televizyon spikeridir. Tüm ülkeyi etkisi altına alan feminizm dalgası çalıştığı kanalı da etkisi altına alınca, yanına bir de hırslı ve güzel kadın spiker Veronica Corningstone getirilir.

Yalnız çalışmayı ve önde olmayı seven Ron, Veronica'nın hayvanlar, yemek pişirme gibi konulardaki magazin haberlerini yapmasını ve esas işi kendisine bırakmasını tercih etmektedir. Fakat Veronica'nın azimli bir şekilde haber spikeri olmak istemesi, ikili arasında ciddi bir mücadeleye yolaçacaktır.

screen
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Download

8 Ocak 2005 Cumartesi

Stepford Kadınları / The Stepford Wives | 2004 | DVDRip | Tr Dublaj

Resim
info
The Stepford Wives (2004) - IMDb

Tür : Gerilim / Dram / Komedi
Gösterim Tarihi : 30 Temmuz 2004
Yönetmen : Frank Oz
Yapım : 2004, ABD
Süre : 93 dk.
Oyuncular
Nicole Kidman (Joanna Eberhart) , Bette Midler (Bobbie Markowe)
Matthew Broderick (Walter Eberhart) , Christopher Walken (Dale)
Faith Hill (Sarah Sunderson) , Glenn Close (Dr. Emily Francher)
Roger Bart (Roger Bannister) , Jon Lovitz (Dave Markowe)
Filmin Konusu
Joanna, kocasıyla brilikte Manhattan'dan, daha üst sınıf insanların yaşadığı Stepford'a taşınır. Yeni hayatından çok memnun olan Joanna, kısa sürede çok güzel dostluklar kurar.

Fakat kasabanın bir sırrı vardır. Stepford erkekleri, eşlerini birer cyborg kopyalarıyla değiştirmişlerdir. Kopya Stepford kadınları, hizmette kusur etmeyen, cinsel anlamda tatmin edici ve sorunsuzlardır.

1975 yapımı Stepford Wives'ın yeniden yapımı olan filmi, Frank Oz yönetiyor. O dönemki kadın oyuncu kadrosu da, çok güçlü bir kadroyla revize edilmiş.
screen
Resim
Resim
Resim
Resim

Download

tikla izle

7 Ocak 2005 Cuma

Kedi Kadın | DVDRip | 2004 | Tr Dublaj


Resim

info
http://www.imdb.com/title/tt0327554/
Tür: Fantastik / Aksiyon / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi: 10 Eylül 2004
Yönetmen: Pitof
Yapım: 2004 / ABD
Süre: 104 dk.
Oyuncular
Halle Berry (Patience Phillips/Kedikadın) , Benjamin Bratt (Tom)
Sharon Stone (Laurel Hedare) , Lambert Wilson (George Hedare)
Frances Conroy (Ophelia) , Alex Borstein (Sally) , Michael Massee

Filmin Konusu

Patience Philips çok duygusal ve kırılgan bir grafik sanatçısıdır. Çalıştığı Hedare Beauty isimli firma, yaşlanmaya karşı yenilikçi bir ürünü lanse etmeye hazırlanan, dünyaca ünlü bir kozmetik devidir. Utangaç genç kadın, şirkette dönen kirli oyunlardan ve karanlık bir sırdan istemeden haberdar olduğunda bütün hayatı değişecektir.

Başına gelen bir takım olaylar sonucu birden fazla anlamda ölümden dönecek ve yeni bir hayata başlayacaktır. Kedi gibi dokuz canlı, atletik, çevik ve güçlüdür. Ayrıca tutkulu ve tehlikeli yanlarıyla da Kedikadın ismini alacak olan bu yeni kişiliği, eski Patience'ın tam zıttıdır.

Kedikadın hayatını mahfeden kötücül şirketle olduğu kadar diğer kötülerle de savaşacak ve bunu yaparken aşkın dolambaçlı yollarında da şansını deneyecektir.

Warner Bros.'un Kedikadın'ı, aslında film devinin sahibi olduğu DC Comics çizgi romanlarından en ünlülerinden birinde, Batman'de doğmuş bir karakterden yola çıkılarak icatedilmiş. Ancak kahraman süreç zarfında tamamen değişime uğrayarak tanınmaz hale gelmiş. İsmiyle, cismiyle, hayatıyla, ne Tim Burton'ın Batman Dönüyor'undaki Kedikadın bu, ne de çizgi roman hayranlarının tanıdığı Kedikadın. Yine de tanınmış oyuncuları kadar yönetmen koltuğundaki Pitof belki de filmin en önemli kozları. Fransız sinemasının dikkat çekici bu ismi, tür filmlerinde ne kadar iyi olabileceğini Vidocq ile ispat etmişti.

screen
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Download