8 Ocak 2004 Perşembe

Aman Tanrım / Bruce Almighty | 2003 | DVDRip | Tr Dublaj

Resim
info
Bruce Almighty (2003) - IMDb

Tür : Komedi / Fantastik
Gösterim Tarihi : 5 Eylül 2003
Yönetmen : Tom Shadyac
Senaryo : Steve Koren , Mark O'Keefe , Steve Oedekerk
Görüntü Yönetmeni : Dean Semler
Müzik : John Debney
Yapım : 2003, ABD , 101 dk.

Oyuncular ;

Jim Carrey (Bruce Nolan) , Morgan Freeman (Tanrı) , Jennifer Aniston (Grace Connelly) , Philip Baker Hall (Jack Keller) , Catherine Bell (Susan Ortega) , Lisa Ann Walter (Debbie) , Steven Carell (Evan Baxter) , Nora Dunn (Ally Loman)


Bruce Nolan, New York'lu bir televizyon muhabiri. Kız arkadaşı ve popülaritesinden dolayı mutlu bir yaşamı olan Nolan, berbat bir günün sonunda, çığrından çıkıp Tanrı'ya şikayet etmeye başlar. Sızlanmaları sonucunda garip olaylar gerçekleşmeye başlayacaktır. Ve bir gün, Tanrı insan formuna bürünmüş bir vaziyette Bruce isimli şikayetçi kulunun karşısına çıkar ve ona bir oyun oynamaya karar verir!..

Muhabir, 24 saatliğine Tanrı'nın güçleriyle donanacak ve Tanrı olmanın ne kadar zor olacağını görecektir. Halinden ve yaşamından şikayet eden ve yaratıcıyı suçlayan Nolan, unutulmaz bir deneyim yaşayacaktır.

Komedi sinemasının deneyimli ismi Tom Shadyac, bir kez daha favori oyuncusu Jim Carrey ile biraraya gelip, ilginç bir filme imza atmış. Yapım, vizyona girer girmez Matrix Reloaded'ın bile tepesine yerleşti!..
screen
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Download

tikla izle

7 Ocak 2004 Çarşamba

Freddy Jason'a Karşı - Freddy Vs. Jason | DVDRip | 2003 | Tr Dublaj

Resim

info

http://www.imdb.com/title/tt0329101/
Tür : Fantastik / Korku / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 26 Mart 2004
Yönetmen : Ronny Yu
Senaryo : David S. Goyer , Damian Shannon , Mark Swift
Görüntü Yönetmeni : Fred Murphy
Müzik : Charles Bernstein , Harry Manfredini
Yapım : 2003, ABD , 97 dk.
Oyuncular:
Robert Englund (Freddy Krueger) , Ken Kirzinger (Jason Voorhees) , Jason Ritter (Will) , Monica Keena (Lori) , Kelly Rowland (Kia) , James Callahan (Tim)
Filmin Konusu:
Freddy ve Jason cehennemde karşılaşırlar. Freddy, Jason'ın güç kazanıp yeniden dirilmesini sağlar. İkili yeryüzünde yeniden gençlerin kabusu olmaya başlayacaktır. Freddy, yeni terör krallığını başlatmak için Jason’ı Springwood’a gitmesi için kandırır.
Fakat bu kötülüğün bedeli olarak, iki terör kahramanı unutulmaz bir şekilde karşı karşıya gelecektir. Akreple kurbağa masalında olduğu gibi, ikilinin dayanışması doğaları gereği karşı karşıya gelmeleri ile sonuçlanmıştır.
Artık en büyük soru, gerçek ile hayal arasında gidip gelen bu savaşta kimin kazanacağıdır...
Korku sinemasının iki büyük ikonu bu filmde biraraya geldi. Elm Sokağı'nda Kabus serisinin sekizinci, 13. Cuma serisinin ise 11. filmi işte bu yapımda kesişti. Filmin yönetmenliğini, The Bride WITH White Hair ve Chucky'nin Gelini gibi yapımlarla tür sinemasında kendisini ispat eden Ronny Yu üstlendi.
screen
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Download